JamtKliniken är en framåtsträvande klinik med visionen om att vara bäst på att ha patienter i fokus och kunna erbjuda just den behandling som varje patient behöver.

Vår klinik i Åre ligger på Kurortsvägen 20, i samma byggnad som Campus Åre och Polisen. Kliniken är utrustad med det senaste inom behandling och funktionell träning och har en trivsam atmosfär för att du skall känna dig som hemma. Kvalitetssäkring är något vi ser som en självklarhet att arbeta aktivt med.

I Östersund samarbetar Sofia med sjukgymnasten Magdalena Moström som är aktiv med Svenska Skidförbundet sedan -99. Kliniken ligger inne på hotellet Quality Hotel Frösö Park.

Vi är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet och i Svensk Idrottsmedicinsk Förening. Vi är kvalitetssäkrade, ansvarsförsäkrade och håller oss uppdaterade på det senaste inom vår bransch samt forskning för att kunna ge Dig en trygg och säker vård!