JamtKliniken grundades 2002 i Åre och hette då ÅreNaprapaterna AB. Sedan dess har vi varit en framåtsträvande klinik med visionen om att vara bäst på att ha patienter i fokus och kunna erbjuda just den behandling som varje patient behöver. JamtKliniken var under många år Jämtlands största klinik med naprapater, sjukgymnast/fysioterapeut, massageterapi, osteopati, dietist, samtalscoach och träning.


JamtKliniken var en av de allra första klinikerna i norden att anställa naprapater och dessutom först med att ingå kollektivavtal.

Vår klinik i Åre ligger på Kurortsvägen 20, i samma byggnad som Campus Åre och Polisen. Kliniken är utrustad med det senaste inom behandling och funktionell träning och har en trivsam atmosfär för att du skall känna dig som hemma. Kvalitetssäkring är något vi ser som en självklarhet att arbeta aktivt med.


Vi är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet och i Svensk Idrottsmedicinsk Förening. Vi är kvalitetssäkrade, ansvarsförsäkrade och håller oss uppdaterade på det senaste inom vår bransch för att hålla vår position som ledande inom utveckling av behandling genom samverkan av olika yrkeskårer.