Vilka är vi som jobbar på JamtKliniken?

Sofia Svärd

Naprapat, VD och ägare av JamtKliniken ÅreNaprapaterna AB

Sofia heter jag, arbetade som massageterapeut på en naprapatklinik innan jag studerade vidare till just naprapat. Jag brinner för ett aktivt liv och har en bred grund inom flera olika idrotter och sporter.

Mitt mål är att hitta orsaken till dina besvär, och behandla smärtan men också att stärka upp svagheter för att fortsätta vara aktiv eller öka din prestation i den sport du utövar. Det är sällan jag ger någon total vila för ett besvär, vi kommer tillsammans fram till alternativ för din rehabilitering där fortsatt aktivitet är av största vikt. För det använder jag mig av idrottsmedicin och rehabilitering, och det för såväl akuta som kroniska besvär i rörelseapparaten.

Kompletterande till mina behandlingar av smärta och rehabilitering använder jag dry needling och stötvåg effektivt.

Sofia behandlar med:

Dry needling

Stötvåg

Heidi Nordvoll Axelsson

Naprapat, personlig tränare

Jag heter Heidi och har ett stort intresse för idrottsmedicin, träning och hälsa. Jag behandlar besvär och smärtor i hela rörelseapparaten och är vidareutbildad inom dry-needling, som personlig tränare och har även studerat idrottsvetenskap. Jag har stor personlig erfarenhet från flera idrotter, men på högre nivå inom volleyboll, handboll och styrketräning.

Mina behandlingar består till stor del av smärtlindring och jag vill hjälpa folk att förebygga deras besvär för att hålla kroppen stark och smärtfri. Varje behandling är individanpassad. Målet är att maximera funktion, få en smärtfri vardag eller förbättra prestationen i den sport eller idrott du vill utöva.

Heidi behandlar med:

Dry needling

Stötvåg

Idrottsvetenskap

Feline Wadström

Leg. Fysioterapeut, OMT II

Jag heter Feline och är legitimerad Fysioterapeut med lång erfarenhet från grannlandet Norge. Med bred kunskap om utredning av och behandling av skador och smärttillstånd, rehabilitering och förebyggande arbete, bassängträning och redcord hjälper jag dig med besvär från hela kroppen. Jag är vidareutbildad inom idrottsmedicin och ortopedisk manuell terapi och behandlar även med medicinsk akupunktur.

Jag har även ansvar för det svenska puckellandslaget i deras rehabilitering.

Jag har landstingsavtal och du behöver ingen remiss för att få hjälp med akut eller kronisk värk eller att få ett individuellt träningsprogram hos mig.

Feline behandlar med:

Akupunktur